GENERÁCIÓVÁLTÁS
VAGYONTERVEZÉS
CÉGUTÓDLÁS

Generációváltás, cégutódlás családi vállalkozásokban

Ismerkedjen meg a generációváltó családi vállalkozások számára elérhető legkedvezőbb adózási, jogi és üzleti feltételekkel! 

Díjmentes konzultáció

Generációváltás, cégutódlás

A visszavonulást tervezi? A családi vagyon biztonságos átörökítése, a cégutódlás, esetleg a cég értékesítése jelentős kihívás elé állítja a generációváltó családi vállalkozásokat.

Kidolgozzuk Önnek a legjobb adózási, jogi és üzleti konstrukciót a vagyonelemek biztonságos kezelése, az öröklés vagy akár a menedzsment-váltás érdekében. Készüljön fel időben, és élvezze nyugodt szívvel azt, amiért eddig dolgozott!

díjmentes konzultáció

Vagyonbiztonság, vagyontervezés

Válassza el kockázatos üzleti tevékenységét személyes megtakarításaitól és vagyonelemeitől! Legyen szó adótervezésről, vagy akár cégcsoport-átszervezésről, bizalmi vagyonkezelési vagy alapítványi struktúrák létrehozásáról, megtaláljuk az Önnek legkedvezőbb egyedi megoldást.

Segítünk, hogy csökkenthesse az adóveszteséget, és kidolgozzuk azokat a jogi megoldásokat, melyekkel megvédheti üzleti titkait!

Díjmentes konzultáció

Adóoptimalizálás, adókockázatok csökkentése, befektetések adótervezése, adózási illetőség,  titokvédelem.

Speciális vagyontervezési struktúrák jogi kidolgozása (holdingtervezés, bizalmi vagyonkezelés, vagyonkezelő alapítvány).

Cégértékelés, cégátvilágítás, cégfelvásárlás, üzleti kockázatok csökkentése, vállalatfinanszírozási tanácsadás.

120

ORSZÁG

57.000

SZAKEMBER

830

IRODA

Rólunk

Az RSM Hungary Zrt. a világ 6. legnagyobb független nemzetközi adó- jogi- üzleti és számviteli szolgáltatójának, a 120 országban képviselt RSM Global hálózatának a tagja.

Szakértőink a legjobb üzleti gyakorlatok, a tapasztalatcsere és a nemzetközi ügyfelek kiszolgálása érdekében intenzív kapcsolatban állnak egymással.

díjmentes igényfelmérés

dr. Szűcs Bálint

Partner, irodavezető ügyvéd

Fajcsák Gábor

Partner, adóüzletág-vezető

Almási Levente

Partner, M&A, cégértékesítés

Érdeklődés

Kérje díjmentes igényfelmérésünket!